vesti

Najradosniji provod u gradu.

Ne propustite uživanje sa najlepšim Beograđankama u najlepšim zvucima neponovljivih bendova Kafanice Radost. Ukoliko želite da iskusite prave boemske noći u kafanici koja odiše prijateljskim duhom, pozitivom i divnom energijom, kao i da osetite sevdah uz najlepši muzički repertoar, kafana Kafanica Radost je pravi izbor za vas i neizbežno mesto za vaš beogradski provod.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

U popularnoj prestoničkoj kafani Kafanica Radost u petak 17. januara nastup će održati fantastični Boris Čolić, i to u pratnji Cool Bend-a. Samo dan nakon ove sjajne muzičke ekipe, u subotu 18. januara, očekuje vas takođe izvanredan provod i to uz ozvučene Radosne Tamburaše.

Boris Čolić i Cool Band već su veoma poznati svim ljubiteljima dobre pesme i kvalitetne svirke. Ovaj uigrani sastav učiniće da se provedete izvanredno i da čitave noći budete na nogama, uživajući uz najbolje pop i rock numere. Na vama je samo da posetite kafanu Kafanica Radost i prepustite se hedonizmu i zadovoljavanju svih vaših čula.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Dan kasnije očekuje vas nastup Radosnih tamburaša, koji uvek naprave izvanrednu meraklijsku atmosferu. Najbolje starogradske numere koje diraju pravo u srce, u fantastičnom i prepoznatljivom izvođenju ovih velikih profesionalaca, predstavljaju pravi recept za uspeh.

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Kafanica Radost.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite neko od mesta iz naše ponude. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com