vesti

Najradosniji trenuci.

Kafanica Radost uvek vuče na fantastično raspoloženje i sutra vas u najradosnijoj kafani čekaju raspevani Aleksandar i Đorđe Rakić. Aleksandar i Đorđe Rakić su blizanci koji su veliku pažnju javnosti izazvali još kao takmičari Zvezda Granda, kada su dobili čitavu hordu obožavalaca koji su pratli ovaj dvojac i divili se njihovim sjajnim glasovnim sposobnostima.

kafana Kafanica Radost

 Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

U Kafanici Radost ova sjana dva mlada umetnika prave odličnu atmosferu i gosti obožavaju njihove nastupe. Oni se podjednako vešto snalaze u svim žanrovima, a po nekima najbolje im pristaju pop note. Aleksandar i Đorđe Rakić su pravo osveženje za vaše sjajno kafansko raspoloženje, dok su se takmičili u Zvezdama Granda publika ih je najviše pamtila po izvođenju pesme Rođe Raičevića. Obojica su muzički obrazovani i njihovi nastupi su pravi melem za dušu. Znalački dopiru do srca publike i imaju fanove koji istinski vole ono što oni rade.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Kafanica Radost je najbolja kafana u gradu i to iz više razloga, pre svega u ovoj kafani je usluga fanstastična, osoblje je prijatno i profesionalno i zaista se uživa u svakom trenutku koji provedete u ovoj sjajnoj kafani. Kafanica Radost ima sve što treba da poseduje idelana kafana sa akcentom na najkvalitetnijem repertoaru. Petkom u kafani Kafanica Radost Boris Čolić i Cool Bend, subotom Radosni Tamburaši, a nedeljom Vladimir Jovan, eto razloga da sa najsrećnijom kafanom u gradu Kafanicom Radost podelite svoje najdraže kafanske tajne, vredeće, videćete.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Kafanica Radost je više od onog što očekujete od kafanskog provoda, besplatno rezervišite najvrednije trenutke putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Kafanica Radost je svakog četvrtka i naš izbor, u kvalitet našeg izbora možete se uveriti sutra u najboljem provodu u gradu koji vam uz blizance nudi najbolja Kafanica Radost.

 

beogradnocu.com