Bašta kod Juge, Najave, vesti

Ove subote, 11. jula, Bašta Kod Juge sa ponosom predstavlja „naše gore list“ i jednu od najseksipilnijih pojava na evropskoj DJ sceni – Lady Lee! Prisutni će uživati u žanrovima kao što su hip house, nu-disco, deep house, rnb, hip hop i top 40, a party počinje već od 22h.

Bar Bašta Kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Lady Lee je DJ, pevačica, tekstopisac i model iz Srbije koja stvara muziku na engleskom jeziku i gradi karijeru van granica Srbije. „Srpska JLo“, kako su je prozvali domaći mediji zbog egzotične lepote i zanosnih oblina, kao DJ često radi u Kanu, Dubaiju, Majamiju i na Ibici.

Bar Bašta Kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

S obzirom da retko nastupa u Beogradu, naši sugrađani će ove subote 11. jula imati eskluzivnu priliku da čuju i vide talentovanu Lady Lee za DJ pultom barom Bašta Kod Juge, a ova mlada dama će ujedno Beograđanima ove subote premijerno predstaviti svoj novi singl „Nasty Gal“! Specijalni gosti večeri biće Dimitrije Stanković Dmitri i Milan Petković, producenti iz Srbije.

Bar Bašta Kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovog dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije u vezi sa noćnim životom prestonice.

 

beogradnocu.com