Molokini, vesti

Najspektakularnije u 2014. sa klubom Molokini

Da vam Deda Mraz tačno u ponoć donese sreću dođite i provedite najluđu Novu godinu u klubu Molokini. Kada godina počne na pravi način onda ona ima i posebnu draž, a ta draž se zove klub Molokini u kom vas čeka spektakularni sjaj novogodišnje ludnice koja je uz Bobana Radosavljevića i Anu Živković, vaša dobitna novogodišnja kombinacija. U klubu Molokini vaš doček će biti kao san, imate priliku da najluđu noć provedete u jednom neobičnom i čarobnom ambijentu, u kome će sa vama đuskati i sam Deda Mraz u pratnji svoje lepše polovine i još pregršt fantastičnih iznenađenja koja će uveličiti najboljim nastupom ikada Boban Radosavljević i Ana Živković.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Za 32 € All Inclusive u božanstvenom enterijeru sa 25 velikih akvarijuma, najluđa noć će i dočarati totalnu ludnicu iz koje nećete poželeti da izađete nikada, jer takvu žurku svetskog renomea može da upriliči samo vaš klub Molokini. Nazdravljaćete uz najbolje pesme, biti deo najjače ekipe u gradu koja će biti raspoloženija nego ikada, raspametiće vas ova fenomenalna atmosfera za koju će se svojski potruditi vaši omiljeni izvođači Boban Radosavljević i Ana Živković.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Za Dj pultom će biti Dj Kika sa gostom iznenađenja, koji znaju puls vašeg najboljeg i napozitivnijeg raspoloženja.  Barski sto sebi možete priuštiti po ceni od 20 do 65e, visoko sedenje za 70e, a separe za 200 do 300e.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Molokini. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice beogradnocu.com putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Za sve prijatelje beogradnocu.com besplatna dostava karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu kao i mogućnost plaćanja preko računa. Za sve prijatelje beogradnocu.com besplatna dostava karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u  inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa. Među najboljom ekipom za doček bićemo i mi.

 

beogradnocu.com