Najave, vesti

Najveća dance grupa svih vremena Snap! na Festivalu Najbolje od 90-ih.

Sećate li se internacionalnog megahita The Power? To nije samo jedna od najemitovanijih plesnih kompozicija na svetu već i pesma kojom je, pre četvrt veka, grupa Snap! munjevitom brzinom osvojila svet.

Album prvenac grupe Snap! - World Power iz 1990. godine - prodat je u više od sedam miliona primeraka i jedan je od najuspešnijih albuma plesne muzike svih vremena. Na njemu se uz The Power nalaze i ostali svetski hitovi grupe poput Ooops Up, Cult Of Snap i Mary Had A Little Boy - pesme koje je Penny Ford, diva snažnog glasa, ne samo otpevala već i kreirala zajedno sa producentskim timom grupe koji su činili Luca Anzilotti i Michael Munzing.

Pesma Rhythm Is A Dancer je bila najprodavaniji singl 1992. godine i u Nemačkoj i u Velikoj Britaniji, dva najveća evropska tržišta. U Nemačkoj je provela više od deset nedelja na prvom mestu zvanične top liste, na Billboard listi u SAD se pojavljivala, čak, čitavih 39 nedelja, dok je u Velikoj Britaniji uspela da, posle skoro čitave dve decenije, uđe na top listu i dođe čak do 23. mesta.

SNAP

Nakon albuma World Power, grupa je objavila još tri uspešna albuma - The Madman's Return (1st Edition), Welcome To Tomorrow i poslednji The Cult Of Snap.

Danas pesme grupe Snap! zvanično izvode Penny Ford i novi rap umetnik Benjamin Lowe koji će i 11. oktobra u Kombank areni sigurno pokazati zašto mnogi grupu Snap! i dalje smatraju najvećom dance grupom svih vremena!

Na predstojećem Festivalu Najbolje od 90-ih nastupiće velike zvezde poput 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche.

Cene karata su: Parter  1790 dinara, Fan Pit  2490 dinara, VIP tribina   2390 dinara, Nivo 200 (I kategorija)  2190 dinara, Nivo 200 (II kategorija)  1990 dinara, Parter 5+1   8950 dinara, Loža   9900 dinara.

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za senzacionalni Festival Najbolje od 90-ih u Areni.

 

beogradnocu.com