Najbolje kafane, vesti

Najveća kafana u Beogradu.

Kafana Baš Baš Mali Balkan je najveća kafana u Beogradu, a nastala je kada su se spojile dve kafane, kafana "Baš Baš" i kafana "Mali Balkan". U kafanu može da stane 350 ljudi, a mesta su napravljena tako da mogu da zadvolje svačiji ukus. Bilo da volte sedenje za klasčnim kafanskim stolom, da stojite za pultom ili možda barskm stolom, za vas će se naći najbolje mesto. Čuveni crveni karirani stoljnjaci i celokupan enterijer, kada se spoje sa muzikom, odaju atmosferu zbog koje se dolazi u kafanu: dobar provod i opuštanje. Mnogo mladh ljudi se okuplja u kafani Baš Baš Mali Balkan, i zbog odličnog provoda i zbog niskih cena.

Četvrtkom se možete provesti uz No Stress Bend koji pevaju i petkom i subotom, ali uz pojačanje koleginice Teodore Toković. Ova Zvezda Granda napravi lom veoma brzo.

Kafana

Poseban akcenat na dobar provod je nedelja. Nedeljom goste zabaljaju tamburaši koji imaju odlično ozvučenje, tako da ih čuju svi gosti, baš kao da pevaju za njihovim stolom.

Muzika je odlična što potvrđuje slika gostiju koji su već od prve pesme na nogama. Peva se, pije, igra i luduje do jutra, a još jedan razlog više za izlazak u najveću kafanu za mlade je definitivno cenovnik. U ovoj kafani se možete provesti za malo novca pa u šali kažu da imaju odrasle goste, a studentske cene.

Kafana

Jedini i najveći problem jeste da se pronađe ulaz u kafanu, ali zato kada se pronađe, onda se iz nje ne izlazi. Da biste lakše pronašli put do odličnog kafanskog provoda, odnosno kafane Baš Baš Mali Balkan, sajt beogradnocu.com je snimio jedan video prilog koje je zapravu vaš vodič ili putokaz do kafane Baš Baš Mali Bakan.

Ukoliko se dvoumite, pogledajte fotografije zabeležene u jednom noćnom provodu u ovoj kafani i u roku od nekoliko minuta već  ćete krenuti tamo. Uverićete se i sami da je kafana Baš Baš Mali Balkan primer najboljeg provoda na Balkanu, provoda u srpskim kafanama.

 

beogradnocu.com