vesti

Najveseliji momenti u kafani Fenjer.

Kafana Fenjer za svoje goste ove nedelje priprema pravi spektakl. Koji god dan da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati jer vas očekuje zaista fenomenalan muzički repertoar, kao i izvanredne promocije pića. Tu su i pokloni svake večeri za najveseliju devojku.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Provedite se bez brige o svom novčaniku. U četvrtak vas očekuje Rakijada. Velika ponuda raznih vrsta rakija biće vam dostupne po ceni od samo 100 dinara, a vašem maksimalnom provodu doprineće Mirna Košanin i Miami Band.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Petak ćete pamtiti po izvanrednoj muzici sastava 4 za groš, kao i po najboljem vinu u gradu. Naime, očekuje vas promocija vina, tačnije litar će vam biti dostupan po ceni od 790 dinara. Ne propustite ovu izuzetnu ponudu.

Subota, u kafani Fenjer poznatija kao Vesela Subota je noć koju će vam spektakularnom učiniti fantastični Absolute Band. Čitavo veče provešćete na nogama zabavljajući se uz najbolje muzičke hitove.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i na ovim provoditi sa vama u kafani Fenjer. U našoj galeriji možete pronaći dokaze najboljeg kafanskog provoda koji će vas nesumnjivo inspirisati da kafana Fenjer bude vaš izbor. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Fenjer, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Obezbedite sebi jedinstveni provod.

 

beogradnocu.com