Poznati, vesti

Bilo da se bave pevanjem, sportom, glumom, manekenstvom, novinarstvom, oni su poznati, lepi i zgodni. Pored velikog broja ljudi iz estradnog miljea, nismo mogli da izaberemo više, ali evo, predstavljamo vam naš najuži izbor najzgodnijih ličnosti srpske javne scene.

Jk kkkkkk

Neki su ponosni na svoja zgodna tela kojima se javno hvale na društvenim mrežam, dok su ostali prirodni i spontani, a po našem mišljenju, i veoma zgodni. Jelena Karleuša to redovno radi na svojim internet profilima.

soraaajaaaa

Seksi fotografije zgodne starlete Soraje Vučelić gotovo su svakodnevno na mrežama. I pevačica Katarina Grujić takođe ponosno ističe svoju figuru.

katarina grujicblay

Fotografisano na Splav Blaywatch

Ne smemo nikako da zaboravimo svežeg mladoženju i prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, kao i Vladu Mandića  koji zauzima prvo mesto najvećeg zavodnika u gradu.

djokovic i vladamandic

Atraktivna i misteriozna glumica Katarina Radivojević oduvek je imala svoj lični pečat, a mi se definitivno slažemo sa tim, s toga je zasluženo na našoj listi. Za njom odmah ide i Bojana Rajić, koja je poznata kao osoba koja retko greši kada je moda u pitanju i svakako se može svrstati u najstilizovanije dame domaće javnosti. Ona izgleda zanosno u svakoj odevnoj kombinaciji.

nojana rajic i kat radivojevic

Voditeljka Olja Crnogorac iskoristi svaku priliku da nas podseti svog seksi izgleda. A dok ona pozira, svi gledaju. Na našoj listi se nalazi i bivša članica grupe Models, supruga ruskog milionera Andreja Meljničenka, Sandra, koja je takođe i ponosna i zgodna mama ćerkice Tare.

olja crnogorac i sandra miljencenkoSimpatična i šarmantna voditeljka Marija Kilibarda možda nema običaj da pozira na fotografijama poput svojih koleginica, ali mi smo definitivno videli nešto provokativno u njoj. Moramo priznati da Mara izgleda sve lepše, a zbog svoje lepote i harizme spada u jedne od najpopularnijih voditeljki.kiliiiibardaa

Novosadska barbika Nataša Bekvalac i zavodnik ženskih srca Vlado Georgijev, takođe su se našli na našoj listi najzgodnijih. Lepa vest za naše čitaoce je da su i Nata i Vlado singl.

nata i vlado georgijev

Rada Manojlović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica u Srbiji, pa i šire. Tako ju je većina medija proglasila i "naj guzom" estrade. Mada, iako se mi ne ograničavamo samo na delove tela, Rada i dalje ne izostaje sa naše liste. Gde se ona pojavi nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a atraktivnim izgledom mami poglede kako muškaraca, tako i devojaka.

radaaa maaaanojlovic

 

Nakon Rade, stiže njena koleginica Jelena Jovanović koja je svojom lepotom i šarmom definitivno osvojila javnost. A tu je i provokativna pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, koja voli da ističe svoje atribute. Nama su sigurno zapali za oko.

jelena jovanovici sandraafrika

Kratko i jasno - Vladimir Vuksanović. Mladi maneken  koji je očarao lepši pol nakon rijalitija Surviver, kako svojom pojavom i zgodnim telom, tako i svojom ličnošću. Mi smatramo da Vlada definitivno zaslužuje mesto na ovoj listi.

vladavuksanovicIako ih ima još mnogo, ovo su samo neke od ličnosti sa naše javne scene koje smo stavili na listu najzgodnijih. Kako se vama dopada naš izbor?

 

beogradnocu.com