Novi Bitefartcafe, vesti

Nakon X Factora vreme za Beograd noću.

Maja Novaković, učesnica takmičenja X Factor, u emisiji je pokazala kvalitet svog vokala i neverovatan talenat. Zbog svega toga ju je i publika ubrzo zavolela. Kada je prošle nedelje ispala iz takmičenja, mnogi njeni fanovi bili su jako tužni, kao i njen mentor Željko Joksimović. Međutim, ona sam svoj ulazak u finale smatra velikim uspehom, pa je rešila da to i proslavi.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Naime, fotografi portala beogradnocu.com uhvatili su Maju Novaković, inače ćerku poznatog pevača Luisa, kako se provodi u popularnom beogradskom Bitef Art Cafe-u, koji predstavlja prestoničku instituciju kulture i kvalitetne muzike. Maja je bila oduševljena čitavim ambijentom i maksimalno uživala u svim čarima Bitefa. Maja je jasno poslala poruku da iako je ispala, njena karijera tek počinje i za nju će se tek čuti.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Klub Bitef uživa ugled mesta sa najboljim klupskim svirkama. Gostio je brojne strane pop i jazz muzičare, kao i priznate, ali i mlade bendove. Prostor beskompromisno promoviše kvalitet koji prepoznaju različite generacije, sve zarad uzajamnog dobrog provoda. Bitef Art Cafe mesto je gde ćete se garantovano dobro provesti ukoliko umete da prepoznate dobru muziku.

Idealan način da to proverite jesu subota 18. januar, kada nastupa fantastični sastav Perpetuum Mobile, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim do sada,  Ne propustite savršen provod.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

U iščekivanju narednih svirki u fantastičnom Bitef Art Cafe-u, pogledajte kako su protekla dosadašnja dešavanja održana na ovom fantastičnom mestu. Naša galerija će vas garantovano inspirisati da Bitef Art Cafe bude deo vašeg izlaska, odnosno da postane neizbežan deo vašeg noćnog provoda.

Za sve informacije povodom vodećih prestoničkih dešavanja, tu je beogradnocu.com. Sve detalje možete saznati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Na isti način možete izvršiti i rezervacije, koje su obavezne, zbog velikog interesovanja koje vlada za ovaj popularni prestonički klub. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com