Barovi, Beograd, Najave, vesti

U petak u Toxic baru Technomania predstavlja još jednog člana Tauten record labela, našeg rezidenta, Miloša Vujovića, a za ovaj ne ponovljivi spektakl rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 kao i Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne!
S obzirom da je Robert postavio visoke standarde, a Miloš više puta pokazao svoj talenat našoj publici, zagarantovana je prava paklena atmosfera na žurci koja Vas očekuje.
Miloš Vujović, član Tauten familije, aktivno učestvuje u domaćoj underground klupskoj sceni već 15 godina. Rezident je klubova "Toxic bar" u Beogradu i "Štab Pogon" u Pančevu. Nastupao je u svim većim gradovima širom Srbije, a imao je i zabeležene nastupe u inostranstvu, u Holandiji, Makedoniji i Hrvatskoj. Pored zapaženih setova na EXIT festivalu, radio je sa mnogim svetski imenima: Cristian Varela, Sam Paganini, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Jay Lumen, Markantonio i drugi. Svoju produkciju definiše kao "rolling and pumping techno", a trenutno poseduje izdanja na etiketama kao što su Tauten, Sabotage Records i uskoro Atonal Records.
Njegovu muziku opisuje karakterističan ritam, sa jedinstvenim prelazima, što ga čini veoma prepoznatljivim na Techno sceni.
Stefan Jović & Miloš Belić, mladi pančevački dvojac, čije je prisustvo na techno sceni postalo prepoznatljivo u njihovom rodnom gradu Pančevu. Elektronskom muzikom počinju da se bave početkom 2016. godine. Svoj kvalitet su tokom prethodne dve godine dokazali domaćoj publici, nastupajući u klubovima "Štab Pogon" i "Galaksija".
Upravo ovde veoma brzo postaju prepoznatljivi i svoj rad krunišu rezidenturom u klubu "Galaksija". Karakteriše ih moderan Techno zvuk obogaćen zanimljivim detaljima.
Kažu da s nestrpljenjem iščekuju drugi susret sa publikom u Toxic baru.

Ulaz je besplatan do 23h, dok posle možete karte da uzmete po ceni od 200 din.

Vidimo se u fenomenalnom Toxic baru!

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:

 http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com