Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Natali Dizdar na letnjoj sceni kluba Bitef.

Hrvatska pop i soul diva Natali Dizdar nastupiće u petak, 12. Jula, na Summer Stage BitefArtCafe na Kalemegdanu. Ovaj koncert će biti prilika da publika uživo čuje njene hitove kao što su: “Stranac”, “Ne daj”, “Zameniću te gorim”, “Mesecu je dosadno”…

Klub Bitef

Fotografisano u Klub Bitef

Natali se smatra jednim od najkvalitetnijih vokala današnjice na ovim prostorima, a dokaz toga je činjenica da su posebno za nju komponovali veliki umetnici poput Arsena Dedića i Darka Rundeka.

Hrvatska pevačica je jedna od retkih muzičara sa ovih prostora koji je svoju karijeru započeo u takozvanom “talent show”-u , a uspeo da pusti korene na muzičkoj sceni i izgradi zavidnu karijeru.

Najnoviji singl “Grijeh”, Dina Šarana, autora još nekoliko Natalinih hitova poput “Stranac”, “Ne pitaj” , i producenta Đanija Pervana, već se par meseci nalazi na visokim pozicijama svih radijskih top lista. Pesma ”Grijeh” dobila je skoro i svoje video izdanje, koje je Natali snimila sa još jednim dugogodišnjim saradnikom, rediteljem Andrejom Korovljevim, dobitnikom Porina za spomenuti video. Spot je sniman na zagrebačkom sajmu, ali i u zatvorskim prostorijama koje za 29-godišnju Natali nisu bila novost, jer ih je već posetila kao studentkinja socijalne pedagogije. Koncert na Summer Stage BitefArtCafe na Kalemegdanu upravo će biti i promocija ove pesme.

Klub Bitef

Fotografisano u Klub Bitef

Cene karata su 900 i 600 dinara, a dostupne su u letnjem BitefArtCafe klubu, Kalemegdan, teniski tereni, od 8-22h.
Fotografije iz kluba Bitef možete pogledati u našoj galeriji, a možete se i pronaći u njoj ukoliko posetite koncert Natali Dizdar na letnjoj sceni kluba Bitef, jer će portal beogradnocu.com svojim objektivima zabeležiti i ovo dešavanje.

Kao što već znate, svoje mesto u kluba Bitef možete rezervisati na dva načina: putem korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com