Loft, vesti

Nataša Bekvalac u klubu Loft.

Popularna pevačica Nataša Bekvalac i njena sestra Kristina, su se ovaj vikend provodile u novom hit mestu - klubu Julian Loft. Naime, od kada se klub Loft otvorio, gotovo svakog vikenda poznate ličnosti iz svih sfera su njegovi stalni gosti.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Između ostalog, sestre Bekvalac imale su razlog za slavlje i izlazak u popularni Loft. Nataša je nekoliko dana ranije dobila priznanje Hello! ličnost godine na Belom dvoru, a Kristina je upravo završila novogodišnju kolekciju, koja je od danas u prodaji.  Sestre su ovo želele da proslave kako dolikuje, pa su sa društvom, u kom je bila i Bojana Rajić, bivša supruga fudbalera Vladimira Stojkovića, uživale u ovom sjajnom klubu i nastupu DJ Lovebirds. Bojana i Nataša sve više vremena provode zajedno i posećuju noćne klubove. Pevačica i manekenka su postale najbolje drugarice i veoma dobro razumeju jedna drugu. Dok je Nata vredno radila na snimanju spota za novu pesmu “Bolesno te volim”, Bojanu uskoro očekuje otvaranje butika.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Među poznatim ličnostima, Juliana Lofta nisu zaobišli ni Boško Jakovljević, maneken i voditelj koji je osmislio i postavio kratku formu emisije City, koja je do danas ostala uzor za emisije kolažnog tipa. Popularni voditelj, koji se poslednjih godina bavi i kreiranjem odeće, važi za čoveka od stila, čiji imidž mnogi pokušavaju da kopiraju. Kako je izgledao sinoć pod svetlima kluba Loft, možete videti u našoj galeriji fotografija.

Pored Boška, među gostima smo videli i fudbalera Ivicu Dragutinovića, koji se iz Španije doselio u Beograd sa svoje tri ćerke i suprugom Selin.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Zbog velikog interesovanja za prestonički klub Julian Loft, izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice- beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ulaz je besplatan, ali su rezervacije obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje.

 

beogradnocu.com