Magazin

Mnoge devojke troše sate kako bi u mračnom klubu izgledale savršeno. Po mišljenju mnogih dizajnera najveća greška današnjih devojaka koje nemaju pozamašan budžet je ta što kopiraju estradne zveze. Ako želite da izgledate skupo, stručnjaci savetuju sledeće...

kafana-stara-pesma-devojke

Crna garderoba mora biti crna i bela mora biti bela. Nikako crna haljina ne sme biti isprana a bela modra. Znate onu novonastalu izreku: " Kakav ti je beli veš, takav ti je život". Ako malo bolje razmislite, logike ima.

devojke1

Izbegavajte takozvani animal print. Naročito ako je u pitanju satenska haljina. Ako ste ipak ljubtelj ovog printa, neka se on nađe na vašim cipelama ili maloj tašni ili recimo brošu...

devojketerassa

Čista i negovana kosa, pola posla.

devojke

Modni znalci kažu da je teget najotmenija boja, ali pažljivo je kombinujte. Osim teget, u obzir dolaze maslinasta, siva i bprdo. Izbegavajte svetlo roze i svetlo plavu boju, ako već niste Melanija Tramp koja je za svoj svetlo plavi komplet dala mnogo novca.

stikle-naslovna

Cipele odaju više nego bilo koji komad garderobe. Povedite računa o flekicama, i uvek birajte obuću koja je klasična, poput salonke, nego nešto što je trendi. Da li ste videli neku holivudsku glumicu u ciklama roze lakovanim štiklama sa platformom? Jeste, ali u nekom filmu verovatno.

beogradnocu.com