vesti

Ne možete pretpostaviti šta vas očekuje u klubu Hill.

Senzacionalno dobar provod uz mnoštvo iznenađenja, muzike pune strasti i eksplozije najlepših emocija. Ovog vikenda očekuje vas sve to u vašem omiljenom prestoničkom klubu Hill, koji je neizbežan kada je kvalitetan izlazak u pitanju.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Petak 21. februar idealan je dan da proverite zašto klub Hill važi za najpopularniji i najatraktivniji kada je naša prestonica u pitanju. Svi koji svoje poverenje budu ukazali ovom fantastičnom mestu moći će da se provedu zaista spektakularno uz neponovljivu Aleksandru Marjanović, koja će nastupati u pratnji Fantastic Benda. Aleksandra Marjanović široj javnosti postala je poznata 2011. godine, kada je prvi put učestvovala u emisiji “Zvezde Granda” koja se emituje na televiziji Pink. Aleksandra je jako prijatna i harizmatična devojka, pa nema sumnje da će vam svoju dobru energiju preneti već prvom pesmom.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Ukoliko pak propustite provod u klubu Hill ovog petka, subota 22. februar savršena je prilika da to ispravite. Daria Stanojević, Aleksa Radenković i sjajni Milenium Band učiniće da budete ponosni na svoju odluku, ukoliko je ona upravo klub Hill. Očekuje vas zaista dobra pesma, vrhunsko raspoloženje, i naravno, najlepše Beograđanke koje se veoma rado provode u klubu Hill.

Podsećamo da klub Hill predstavlja fantastično mesto za noćni provod i da se može meriti sa svetskim mestima koje nude vrhunsko uživanje. U klubu Hill se možete osećati kao prava zvezda, ali i uživati u društvu mnogih poznatih ličnosti i sportista, kojima ovaj klub predstavlja jedno od omiljenih mesta za provod.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

U iščekivanju ovih fantastičnog dešavanja pogledajte našu galeriju i uverite se u najbolji provod u gradu koji su naši fotografi zabeležili u klubu Hill. Ono što je sigurno fotografije će vas garantovano inspirisati da budete deo jedinstvenog provoda, koji vam ovaj popularni klub nudi.

Rezervacije za nastupe ovih fantastičnih izvođača, ali i za sva ostala dešavanja u prestoničkom klubu Hill, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Pratite nas i prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim mestima beogradskog noćnog provoda.

 

beogradnocu.com