vesti

Ne propustite da doživite nešto sasvim drugačije.

Kafana Bimbo Pub je prava moderna i jedinstvena kafana u kojoj vas čekaju nabolji mogući provodi. Kafana Bimbo Pub je mesto na kom vas čeka pravo opuštanje i meračko uživanje koje se idelano uklapa u enterijer koji je pravi kafanski, tradicionalan, a opet urban i moderan i blizu vaše duše.

I repertoar u kafani Bimbo Pub je baš kakav želite i koji se idealno uklapa sa svim kafanskim merilima koja su potrebna da bi provod bio potpun i baš boemski.

kafana Bimbo Pub

 Fotografisano u Kafana Bimbo Pub

Kafana Bimbo Pub je po malo i klupska, enterijer podseća na svetska merila koja pokušavaju da dosegnu svi domaći ugostiteljski objekti. U enterijeru dominiraju fine tople boje, koje će vaš boravak na ovom mestu učiniti baš prijatnim. Sutra na ovom sjajnom mestu nastupa Miloš Kablar.

Sa ovim izvođačem će ova kafana dobiti jedno potpuno drugačije obličje, reč je o pevaču koji će vas vešto i lako zabaviti i sa kojim će vaša subota biti baš posebna, pored pesama koje ste navili da čujete u kafani moći ćete da uživate i u taktovima pesme ''Garava''.

kafana Bimbo Pub

Fotografisano u Kafana Bimbo Pub

Kafana Bimbo Pub je jedno odlično mesto, pravi pub sa primesama kafana, sa brižno odabranim elementima koje krase zidove i koji će čitavu ovu kafansko-pubsku priču učiniti veoma posebnom. Subota je na ovom zanimljivom mestu veoma posebna, idealna prilika da uživate u pop, folk i starigradskim pesmama i da doživite provode koji su sazdrani od čiste duše sa svim elemtima koji su sastavni deo savršenog kafanskog provoda kojim se Beograd ponosi.

kafana Bimbo Pub

 Fotografisano u Kafana Bimbo Pub

Kafana Bimbo Pub je savršeni trenutak da se lepo provedete i da doživite kafanu u jednom zapadnom maniru jer vas enterijer Bimbo Puba upravo navodi na takvu emociju, što zaista nije svakidašnje. Kafana Bimbo Pub je najbliža vašim kafanskim željama i prilika da se sve što očekujete od kafanskog provoda i dogodi.

Kafana Bimbo Pub je trentak da odete u provod kakav do sada niste imali prilike da doživite. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com