Najave, Stari Blay, vesti

Večeras vas kao i svake nedelje u kafani Stari Blay očekuje ugođaj koji će obeležiti ovu nedelju, naravno uz fantastični duo - Nemanja Staletović i Biljana Sečivanović. Pripremite se na vrhunsko uživanje i provod do ranih jutarnjih časova uz Veče starih pesama.  Ne dozvolite da vam drugi prepričavaju, dođite i uverite se zašto je provod u kafani Stari Blay nedeljom jedan od najboljih provoda u gradu!

kafana Stari Blay

 Fotografisano u Kafana Stari Blay

Za početak sledeće nedelje, sledi iznenađenje! Očekuje vas konncert fantastične trojke -  Milan Mitrović, Jelena Kostov i Katarina Živković u ponedeljak 6. jula!

A pravi užitak za vas u kafani Stari Blay je 13. jula kada vas očekuje koncert Ace Lukasa, i to BESPLATAN. Potrebno je samo da napravite rezervaciju. Ne propustite ovu priliku!

kafana Stari Blay

 Fotografisano u Kafana Stari Blay

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

 

beogradnocu.com