vesti

Ne propustite otvaranje splava Acapulco!

Nakon duže pauze ponovo radi jedan od najboljih, najkvalitetnijih i najpopularnijih noćnih lokala u našoj prestonici - splav Acapulco.

Renoviran, sređen i lepši nego ikad, Acapulco vam je na dan grandioznog otvaranja, u sredu 23.oktobra, spremio mnoga iznenađenja!

Čeka vas najbolja muzika uživo, poznate zvezde naše estrade, velika gostovanja  i naravno  vrhunski provod.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Vrata Acapulco splava otvoriće fenomenalni i publici dobro poznat, Nemanja Staletović, i sjajan ženski vokal Snežana Nešić.

Ovaj poznati duet narodne muzike već duže vreme sarađuje i spreman je, kao vaš domaćin, da napravi potpuni haos i nezaboravnu žurku ikada.

Harizmatičan mladi pevač, svojim glasom i stasom osvaja gošće svakog kluba na kom nastupa i tada lokal niko ne napušta pre svitanja. Pevač je poznat i proslavljen na mnogim beogradskim splavovima i u najpopularnijim klubovima, a najčešće nastupa sa svojom koleginicom Snežanom Nešić jer sa njom svaki put iznova pravi najluđu atmosferu.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Nemanja je ranije svirao gitaru u manjem rok bendu,ali pošto se nije pronašao u tom žanru, posvetio se, na našu sreću, pop muzici i počeo da peva po beogradskim klubovima.

Snimio je svoj prvi singl “Neverna”, a uskoro mu izlazi i prvi album.

Ne propustite spektakularno otvaranje splava Acapulco i možda baš u sredu, budete imali čast da premijerno čujete neki novi hit mladog Staletovića. Sjajna muzika, vrhunski ambijent, dobro društvo, pristupačne cene i ludilo do jutra, samo na Acapulcu!

Ako ne stignete da uveličate veliko otvaranje splava u sredu, nikako ne propustite naredni dan, četvrtak 24. oktobar, kada će na Acapulcu nastupiti fenomenalni Magla Bend. U petak veče  zabavljaće vas Marko Žujović i Ivana Bojanović, dok će vikend  26. oktobra  otvoriti Aleksandar Petrović i Katarina Didanović.

splav Acapulco

 Fotografisano na Splav Acapulco

Uverite se u dobar provod na splavu Acapulco i pogledajte fotografije u našoj galeriji portala beogradnocu.com.

Dok željno iščekujete grandiozno otvaranje vašeg omiljenog splava Acapulco, prvo obezbedite sebi mesto i budite sigurni da vas ono čeka. To možete učini na najlakši mogući način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com