Kolumne

Kada se žene spremaju za izlazak u klub, gotovo da ne postoji detalj o kom ne vode računa. Nije ni čudo što srpkinje važe za najlepše žene u Evropi, obzirom na to da su uvek skockane tip top. Naročito ako govorimo o noćnom provodu. Biraju se haljine, nakit, šminka se dovodi do perfekcije, prate se trendovi... Ako pitate žene, one će reći da satima stoje pred ogledalom lickajući se, kako bi bile zadovoljne sobom. Slažemo se, međutim, muškarci imaju veliku ulogu u celoj priči. Istraživanja su pokazala da muškarci prilikom ulaska u klub prvo primete lice!

010

Preciznije - oči. Dakle, ni dekolte ni zadnjicu već lice! Osim očiju osmeh je ono što će privući svakog muškarca. Blistavo beli zubi su jači adut od velikih petica...Znate na šta mislimo. Međutim, kada su muškarci zainteresovani za ženu brzo kreću u dalje osmatranje.

finoSledeće što će primetiti na ženi su grudi. Verujte i  oni su se izveštili pa sada ne padaju na sitne ženske prevare. Svaki muškarac lako će oceniti da li su grudi prirodne ili ne. Da li su velike ili je u pitanju puš ap grudnjak.  Zato nemojte varati, budite ono što jeste!

13

Atraktivna zadnjica po najnovijim istraživanjima je na trečem mestu. Iako se devojke trude da na društvenim mrežama naprave takvu pozu da im guza izgleda što bolje, ovom delu tela sledi "bronzana medalja".

0100

Možda će vas ovaj podatak najviše iznenaditi, ali muškarci osim crvenih noktiju obožavaju francuski manikir. Kako su ispitanici u jednoj anketi objasnili, on ih asocira na to da je devojka čista i uredna. Pri samom upoznavanju obratiće pažnju na to da li su nokti uredni ili ne. Zato drage dame, manje vremena provodite kupujući grudnjake koje vizuelno uveličavaju vaše grudi, a više pažnje posvetite osmehu i nezi lica.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com