Kabare 13, vesti

Nećete verovati kako se provodi Gorana Babić.

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Sinoć u popularnom prestoničkom klubu Kabare 13 zabeležili sjajnu atmosferu, ali i popularnu pevačicu Goranu Babić, koja maksimalno uživa u svim čarima prestoničkog provoda.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Energija koja je sinoć vladala klubom Kabare 13 zaista je bila neponovljiva, a posebna atrakcija bila je Gorana Babić Goga, pevačica koja je široj javnosti postala poznata nakon promocije svog glasa u takmičarsko pevačkoj emisiji “Zvezde Granda”. Gorana je već prvim pojavljivanjima osvojila mnoge simpatije, ali i mnoga srca. Sinoć je uživala punim plućima, a nesumnjivo i muški deo publike kluba Kabare 13. Ova atraktivna mlada pevačica oduševila je sve prisutne svojom harizmom, šarmom, ali i neverovatnom energijom. “Tatina maza” Gorana Babić nije skrivala oduševljenje tokom čitave večeri, tako da je ponovo očekujemo u klubu Kabare 13.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Klub Kabare 13 nesumnjivo munjevitom brzinom postaje imperativ prestoničkog provoda, tako da na ovom mestu, sudeći po dosadašnjim dešavanjima koja su oduševila mnoge Beograđane, možete očekivati samo spektakl, vrhunski provod i nezaboravno uživanje. Proverite i vi zašto u klubu Kabare 13 poznati rado nastupaju, ali se vrlo rado ovde i privatno provode.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Da ne biste propustili izuzetna dešavanja koja slede, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Kabare 13 možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo klub Kabare 13 bude vaš izbor za noćni izlazak ovog vikenda, ali i u buduće.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima i dešavanjima koja nikako ne smete propustiti.

 

beogradnocu.com