Dragstor Play, vesti

Nećete verovati šta se dešava na Dragstoru.

I ovoga petka 28. februara idealno mesto za vaš izbor jeste klub Dragstor Play. Svetski event koji se svakog petka održava u klubu Dragstor Play pod nazivom The Girl Next Door svakako će vas oduševiti, i to pogotovo devojke, jer su u centru pažnje su atraktivni muškarci iz sveta biznisa modelinga i sporta. Za gramofonima će na ovoj žurci biti haus znalci Miloš Starčević i Mirko, a ulaz je slobodan. Start je, kao i uvek, zakazan tačno za ponoć.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Samo dan kasnije, za spektakularan početak marta, u subotu održaće se fantastično Dragstor Veče, koje važi za omiljeno iskusnim beogradskim klaberima, koji poznaju svetski provod i njegove okvire. Uz dobru energiju, sjajne setove i neponovljive vajbove provešćete se zaista izvanredno i neponovljivo.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Podsećamo i da je klub Dragstor Play jedno od omiljenih mesta poznatih, koji se ovde iz nedelje u nedelju rado provode. Mnogi i ne mogu da zamisle svoj izlazak bez kluba Dragstor Play. Zbog čega je to tako, proverite i vi. Nema sumnje da ćete se provesti bolje nego ikada.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u klubu Dragstor Play možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili ili 063 34 34 33 Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog izuzetno velikog interesovanja.

U iščekivanju sjajnog provoda koji vas očekuje u klubu Dragstor Play, pogledajte našu galeriju. Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su i na ovom atraktivnom mestu za noćni provod zabeležili dosta interesantnih momenata. Uživajte u fotografijama koje će vas nesumnjivo inspirisati da upravo klub Dragstor Play postane neizbežan deo vašeg prestoničkog provoda.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije i najinteresantnije novosti vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com