Poznati, vesti

Neda Ukraden: Da sam se ranije skinula, možda bi bilo bolje!

Neda Ukraden, koja se nedavno pokazala u potpuno drugačijem svetlu, izjavila je da nije ni sanjala da će u 64. godini doživeti da svetska štampa piše o njoj zahvaljujući nastupima u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“. Posle tekstova u britanskom „Dejli mejlu“ i „Dejli ekspresu“, pevačica obećava da će tek šokirati svet, piše Blic, za koji je Neda rekla:

"Uspela sam da pobedim starosnu diskriminaciju i da pokažem da baka može da bude mladolika, zgodna, vitalna i puna energije. Volela bih da u TLZP dobijem ulogu Tine Tarner, jer su nam energije slične, a obećavam da ću tek u narednim emisijama šokirati publiku", rekla je Neda.

neda

Neda, koja je karijeru započela 1967. godine, kaže da se oseća loše jer u domovini ne cene koliko zaslužuje:

 "Devedesetih godina kao da je neko pritisnuo „dilit“ i obrisao sve uspehe pravih pevača. Otad PR menadžeri diktiraju prilike i samo se piše o nekoliko pevača koji imaju veze i političare iza sebe. Ja sam izabrala teži put, i sama sebi sam sve - od menadžera do vozača. Rumuni svih generacija mi se klanjaju i znaju čak i moje stare pesme, a u svojoj zemlji sam doživela da čujem menadžera koji kaže „ko će da gleda babu“. Da sam se ranije skinula, možda bi bilo bolje", zaključuje Neda.

 

Foto: Prva TV

beogradnocu.com