vesti

Nek se kazaljke za 2014. sklope u klubu Hill.

Da će vam za Novu godinu biti fantastično garantuju vam Aleksandar Marjanović i Fantastic Band. Samo u  najpopularnijem klubu Hill imate najbolji doček ikada za samo 45 € All Inclusive.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Da će ovo biti veče za pamćenje ne treba posebno naglašavati, jer u klubu Hill na Senjaku sve je podređeno zadovoljenju vaših potreba i novogodišnjih očekivanja koja će uz klub Hill i Aleksandra Marjanovića i Fantastic Band biti više nego ispoštovana jer najbolji su uvek najbolji. Ovaj predivni ambijent, rafiniran po svakom detalju koji se u njemu nalazi uz spektakularni nastup Aleksandra Marjanovića i Fantastic Banda biće vaša zvezda vodilja ka novoj 2014. godini i ispunjenju svih novogodišnjih snova, jer klub Hill sa posebnom pažnjom brine o svim svojim gostima.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Bićete ugošćeni, bićete obožavani i provešćete se kao nikada do sada jer klub Hill zna tačno šta vama treba i to vam uz pregršt  iznenađenja pod blještavim svetlima najluđeg provoda i nudi. Separei se kreću od 300 do 800 € i na svakom će vas dočekati boca ekskluzivnom žestog pića kao i specijalno posluženje hladno predjelo-pršuta, kačkavalj, kulen,kanapei, voće i crna čokolada.Sve za uzburkavanje novogodišnje euforije i vaš maksimalni plezir.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Hill. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. U iščekivanju dočeka Nove godine u klubu Hill, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u spektakularni provod koji vlada na mestima koje vam beogradnocu.com preporučuje.

 

beogradnocu.com