Kod Glumca, Najave, Nova godina, vesti

Neka kafana Kod Glumca bude vaš izbor za najluđu noć!

Nova godina već kuca na vrata, ako se još dvoumite gde da krenete u najluđoj noći, evo rešenja - kafana Kod Glumca! Već ste navikli na sjajan provod, 5 dana u nedelji u ovoj popularnoj kafani, a fenomenalan provod možete doživeti ovde i za Novu Godinu, i to veoma povoljno! Naime, karte možete kupiti za 35 evra ili 40 evra u zavisnosti od toga da li želite barski sto ili kafanski sto!

kafana Kod Glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Cena karte za BARSKI STO je 35 evra po osobi, dok je cena karte za KAFANSKI STO 40 evra po osobi. Ono što je jako bitno napomenuti je da je REZERVACIJA BARSKOG ILI KAFANSKOG STOLA URAČUNATA U CENU! Tako da uz kupljenu kartu imate svoje obezbeđeno mesto.

Pored toga, u cenu karte uračunato je i piće - Neograničena konzumacija domaćeg pića tokom cele večeri:

- Vina (belo, crno, roze)

- Piva (Lav, Budweiser, Carlsberg)

- Rakije (dunja, kajsija, medovača)

- Pelinkovac

- Sokovi (svi gazirani i negazirani)

- Vode (Heba gazirana i negazirana)

kod glumca i

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

U cenu je uračunato i bogato srpsko meze. Za muzički program biće zaduženi Ivana Milić i Nikola Bjelogrlić. Nikola je glavni pevač petkom, dok je Ivana Kod Glumca svake subote. Ukoliko ste makar jednom bili u kafani Kod Glumca, znate o kakvim je izvođačima i atmosferi reč,a ukoliko još uvek niste, Nova godina je idealna prilika da se uverite u to! Čeka vas Glumac!

kafana Kod Glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com