vesti

Neka ovaj doček bude samo vaš.

Uz Bar Dash's, svaki vaš izlazak je kruna najboljeg provoda i najveselijih trenutaka ikad. Nema razloga da tako ne bude i večeras za doček Pravoslavne Nove godine, kada će vašim raspoloženjem zagospodariti Acoustic bend - ozvučeni tamburaši, koji će pronaći vašu boemsku žicu i razveseliti vas istinski.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Ulaz je besplatan za sve drage goste, predivnog bara Dash's, ko želi separe treba da izdvoji 5.000 dinara, za visoko sednje 3.000 dinara, a za barski sto 1500 dinara. Uz rezervaciju mesta svaki gost dobija piće dobrodošlice i to koktel kuće. Acoustic bend se sprema za totalni haos i da provodu da gas do daske, vašem veselju, fenomenalnom meraku i fantastičnoj energiji podređeno je sve pa tako i cene, bavaria 0,33 u limenci će biti po promotivnoj ceni od 195 dinara, vina (crveno i belo- Mlad mesec) vinarije.

bar Dash's

 Fotografisano u Bar Dash's

Do kraja sveta u  bokalima od 0,5 litara 705 dinara i rakije (dunja, viljamovka, kajsija) u bokalima 0,25 l sa cenom 1320 dinara, promo koktel 360 dinara, flaša Smirnoffa-a 4.700  dinara, flaša Jack Daniel's-a 6.700 dinara, flaša Ballantines-a 4.300 dinara, jer bar Dash's je u svakom pogledu vaš i na vašoj strani. Tamburaši svakome umeju da se podvuku pod kožu, a veličanstveni Acoustic bend majstori svog zanata sviraće bolje nego ikad, praznično i euforično, onako za pamćenje.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Vi zaslužujete da Pravoslavnu Novu godinu dočekate uz najbolji mogući provod, zato je tu baš vaš bar Dash's rezervaciju možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonicebeogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas  uvek pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Za sve prijatelje beogradnocu.com besplatna dostava karata na željenu  adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa. Vidimo se večeras u baru Dash's da vam prvi uz bljesak blica čestitamo Novu godinu.

 

beogradnocu.com