Parlament, vesti

Neka Parlament bude vaš megafon.

U subotu 8. februara očekuje vas šesnaesta po redu Run The Twerk žurka u klubu Parlament, pod nazivom Stick & Twerk. Ovo je prilika da se oslobodite stega rutinskog provoda i dozvolite sebi da osetite prestonički maksimum. Budite deo najboljeg klabinga u gradu, koji vam je omogućila Run The Twerk ekipa udružena sa RnB Party Animals!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Za nikad bolju atmosferu pobrinuće se dobro poznati Deejay Architect, koji će vas garantovano i ove subote oduševiti. On će doprineti tome da se club trese u ritmu Trap, Twerk, R&B, Hip-Hop, Dancehall, Baile Funk-a, Reggaetona, Moombahtona... Prepustite se svim čarima muzike i dozvolite da vas ona odvede u neistražene delove vaše svesti u kojima se krije posebno zadovoljstvo. Uz neponovljivog Deejay Architect to će biti veoma lako, jer on širi energiju koja pokreće čitavu masu u publici.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

A da bi sve bilo još zanimljivije, kreativna ekipa okupljena oko kluba Parlament nudi vam da vas čitav svet čuje! Ukoliko imate poruku, sve što treba jeste da je zapišete i zalepite na nekoga ko će je raširiti dalje. Neka klub Parlament bude vaš megafon!

Da je u Parlamentu uvek ludnica svedoče fotografije u našoj galeriji. Fotografi portala beogradnocu.com pobrinuli su se da vam na što verniji način prenesu atmosferu iz ovog kluba. Pogledajte, i ukoliko vas tekst nije inspirisao da posetite klub Parlament, fotografije sigurno hoće!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Da ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke pobrinuće se beogradnocu.com. Tu smo da rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Parlament. Podsećamo da su rezervacije besplatne, ali zbog velikog interesovanja, obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com