vesti

Neka ponoć otkuca u kafani Ko To Tamo Peva!?.

Najlepša kafana u Zemunu, raspevano sa vama dočekuje Pravoslavnu Novu godinu.  Uz pregršt sjajnih iznenađenja i još bolju atmosferu u kojoj ćete uživati punim plućima, dođite u kafanu Ko To Tamo Peva!? i uverite se.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Uz fantastični Harizma Band i za svega 20 € All Inclusive, dočekaćete ponoć u punom sjaju i božanstvenom raspoloženju koje podiže samo Harizma Bend i to u neponovljivoj kafani Ko To Tamo Peva!?. U cenu karte uračunata je neograničena konzumacija domaćeg pića i meze.

Harizma Bend će se potruditi da ovaj provod svrstate u red onih koji su naprosto neponovljivi, a predivan ambijent kafane Ko To Tamo Peva!? uveličaće vašu zabavu i učiniti je posebnom u svakom pogledu.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Kafana Ko To Tamo Peva!? je zemunska kraljica, ovaj jedinstveni prostor, opremljen toplo i domaćinski pravi je izbor za proslavu Pravoslavne Nove godine, jer na jednom mestu imate sve i sjajnu muziku, nikad bolju atmosferu, vrhunsku uslugu i besprekornu brigu o svakom gostu.

Uz starogradske note, veselićete se onako istinski iz duše, jer vaša kafana Ko To Tamo Peva!? zna koju pesmu vi očekujete da čujete i koja vas baš dira tamo gde treba i zato u najlepšoj i najboljoj kafani peva najharizmatičniji Harizma Bend, ne propustite ovu jedinstvenu priliku da doživite spektakl godine.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

U iščekivanju novih dešavanja obavezno pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u izvanredan provod koji Beograd nudi. Obezbedite sebi jedinstveni provod. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Ko To Tamo Peva!?. Za sve prijatelje beogradnocu.com besplatna dostava karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

 

beogradnocu.com