Kabare 13, vesti

Neka vam 13 postane srećan broj.

Klub Kabare 13 iznenađuje svakog dana, repertoar je sve bolji i bolji i gosti su sve zadovoljniji. Ovaj klub uvek nudi nešto novo i drugačije, a večeras vas očekuje Turnir ''Čoveče,ne ljuti se'', koji je idealna prilika da se zabavite i prisetite društvene igre koja je mnogima obeležila detinjstvo.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Klub Kabare 13 je postao omiljeni i među poznatim ličnostima, te tako poznata lica vrlo često svraćaju u ovaj klub da se provesele uz svoje kolege, stoga nema razloga da tako ne bude i u četvrtak.

Tada možete da očekujete od 21h do 23h promociju novog spota Simonide iz Šapca, poznate po pesmi Hopa -Cupa. Nakon toga sledi standardno kafansko veče sa domaćinom Ivanom Marinkovićem i Beogradskim akustičnim orkestrom.

Petak 21. mart rezervisan je za nastup Igora X i Zvezde Granda, što znači da ćete prošetati kroz sve muzičke pravce i sjajno se zabaviti. Kabare 13 podilazi svim muzičkim ukusima i on je mesto na kom ćete se osećati prijatno, ugošćeno i jednostavno sjajno.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Klub Kabare 13 je po mnogo čemu poseban, po enterijeru, osvetljenju i veoma lako vas osvaja.  U subotu 22. marta spremite se za nastup Crystal Benda i Gorane Babić, dok je nedelja dan za Tonija Surovog i Maki.

Oni će razdrmati sva vaša čula i predstaviti vam jednu drugu dimenziju noćnog provoda koji će vam istinski prijati. Klub Kabare 13 je sve što treba vašim razigranim nogama, ovde možete uživati u najraznovrsnijem repertoaru i potpuno se opustiti. Jer klub Kabare 13 zaista poseduje sve što traži jedna besana noć, a na vama je samo da dođete i to proverite.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Kao i uvek beogradnocu.com brine o vašem izlasku! Učinićemo sve da se provedete idealno. Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnom klubu Kabare 13, koji je imperativ dobrog provoda. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

 

beogradnocu.com