Krčmarica, vesti

Neka vam Novu  godinuprva čestita najlepša Krčmarica.

Kafana Krčmarica je prava pravcata krčma, sa svim blagodetima koje su opisane u pesmama za sva vremena.  Da bi vam 2014. krenula kako želite, sreću treba da vam natoči najpopularnija krčmarica u gradu Beogradu, koja specijalno najluđi provod u najluđoj noći nesebično toči samo za vas i to za samo 30 evra u kafani Krčmarica.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Toliko detaljno se pristupilo dizajniranju enterijera najlepše krčmarice u gradu kafane Krčmarica da će vam stati pamet, posebno za najluđu od svih noći u godini kad vas dočekaju naštimani tamburaši i razapnu sve strune koje su ikada živele u svim kafanama sveta. Doček Nove godine u kafani Krčmarica je kao uloga života u najboljem mogućem filmu sa najboljom mogućom muzikom, a sve u produkciji samo vaše najbolje na svetu kafane Krčmarica koja je već dokazala šta znači biti reditelj najboljeg provoda u gradu.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

U najluđoj noći sva strana pića biće 99 dinara, moći ćete da uživate dok vam krčmarica toči najslađe kapi, najluđeg provoda ikada i to samo u kafani Krčmarica. Neograničeno piće i meze biće postavljeno samo za vaše meračko raspoloženje za koje će se s dušno  postarati uvek najbolji ozvučeni tamburaši.

A kada se sudare kazaljke prigrlićete Novu, a zauvek ispratiti staru godinu uz fenomelane trubače koji će istresti sve vaše emocije na sto, igraćete i pevati takvom žustrinom da nikada nećete zaboraviti ovaj doček u kafani nad kafanama, jedinstvenoj po svemu kafani Krčmarica.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Rezervišite svoju ulogu u najluđoj noći koju režira kafana Krčmarica. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na  željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Mi ćemo, naravno, biti tu da zabeležemo najbolju  Novu godinu ikada.

 

beogradnocu.com