vesti

Neka vikend počne u kafani.

Kafana Balkanika, je kako joj i samo ime kaže vrela i temperamentna kao Balkan. To je mesto na kom ćete osetiti muzičke ukuse svih naših velikih boema i provesti se uz najbolje muzičare koji kafanski život poznaju kao svoj rođeni džep.

kafana Balkanika

 Fotografisano u Kafana Balkanika

Kafana Balkanika nikada ne škrtari na dobrom provodu, bitno joj je da svi stolovi budu raspevani, a svi gosti nasmejani i verujte uvek je tako. Sutra vas u kafani Balkanika razveseljavaju Sloba Miletić i Dejan Jovičić oni veoma lepo koketrijaju sa različitim muzičkim pravcima i uvek znaju šta je dobar zvuk dobra vibracija i to umeju svima da prenesu, zato je na njihovom nastupu uvek najbolje.

Kafana Balkanika je veoma lepa, nije u njoj lep samo enterijer i atmosfera u njoj je najlepše što tu spava duša najboljih kafanskih provoda koja se sa prvim taktovima i vašim osmesima odmah budi i uz vas je sve do fajronta.

kafana Balkanika

 Fotografisano u Kafana Balkanika

Kafana Balkanika će uvek imati dobru pesmu za sve vas, vrhunska usluga i lep provod su u rukama najvećih majstora koji znaju kako da kreiraju fenomenalno zabavu, zato vas u subotu u kafani Balkanika čeka Filip Mitrović, izvođač koga publika mnogo voli, njegov način izvođenja je brzo postao omiljen i uvek celu kafanu digne na noge, pa nema razloga da to izostane i ove subote.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Kafana Balkanika nas vodi u opušteni i uživajući kafanski svet, koji svima prija. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Kafana Balkanika je naša druga kuća, ovde uvek pronađemo koji razlog više za veličanje noćnog života, još nam smao nedostajete vi, pa da zaokružimo set najlepših fotografija iz srca Balkana.

 

beogradnocu.com