Kolumne

Uzećemo kao primer situaciju da već provereno znate da je vaša simpatija malo povučenija u odnosu na ostale muškarce, da ne kažemo stidljivija. U koliko vam je zaista stalo da je osvojite ovo su sitnice kojima treba da se pozabavite.

decko i devojka

Psiholozi kažu da je mnogo teže dopasti se stidljivoj osobi, s toga ako ste vi ta osoba, bdite sigurni da su varnice dovoljno jake ali da on nema snage da ih pokaže, zato mu pomozite. U koliko vam se jednom nasmejao, nasmejte mu se svaki sledeći put kada pogleda u vas. U ovoj situaciji zaboravite na one fore da muškarac preuzima inicijativu. Ne, vi ste ovoga puta.... Glavni...

muskaracNikako nemojte flertovati sa momcima koji su sušta suprotnst njemu. Dakle, popularne face u gradu. Ako vas vidi kako prisno ćaskate sa nekim od njih znajte da je priča završena, iako će on danima kod kuće lupati glavu što vam nije prišao. Zato, priđite vi njemu. Udelite mu kompliment. Recite mu da se prilično dosađujete i da je on nešto što deluje najinteresantnije u čitavom klubu. Jednostavno dajte mu na značaju.  Počnite konverzaciju sa njim za početak o nebitnim stvarima.

muskarac i devojkaAko neko priđe da vam se javi, obavezno ga upoznajte sa tom osobom, nebitno kog je pola. I važna stvar, učinite da se osećna korisno. Zamolite ga da vam potraži drugu slamčicu jer je vaša probušena, npr. On će se osećati sposobno da može da prati damu poput vas.Dakle, ako vam se baš toliko dopada neko stidljiv. Naoružajte se strpljenjem i tolerancijom. Ovakvi momci često mogu biti veoma prijatno "otkriće" kada prestanu da se stide.

beogradnocu.com