Molokini, vesti

Nemanja Stevanović sa novim pesmama u klubu Molokini.

Još jedan ludi vikend je pred nama, u klubu Molokini sa fantastičnom žurkom i najboljim pevačima.

Ako ste u nedoumici gde da izađete i gde je odličan provod, pravac u Molokini, jer vas večeras čekaju, zavodnik ženskih srca Nemanja Stevanović, Boban Radosavljević i Ana Živković. Atmosfera sa ovo troje umetnika dostići će svoj vrhunac, a vi ne dozvolite da to propustite. Čitavu žurku će upotpuniti i DJ Viiper koji će u pauzama puštati odlične house hitove.

klub Molokini

Fotografisano u klub Molokini

Pevač Nemanja Stevanović je nakon pauze od skoro dve godine nastavio vredno da radi i konačno je objavio novi singl pod nazivom “Nigde me nema”. Nakon velikog hita ”Neko poput tebe“, Nemanja je snimio novu baladu koja je naslednica ove pesme, a publika ju je jednako dobro prihvatila kao i prethodni singl.

Zatim su se nizali i ostali budući hitovi: “Još pesmu ili dve”, “Ti prelepa ženo“ za koju je usledio i spot i sa kojom se takmičio  na “Radijskom festivalu” u ozbiljnoj konkurenciji. Kako izgleda novi spot Nemanje Stevanovića pogledajte na video snimku.

U ponudi kluba Molokini možete uživati u raznim pićima stranih brendova. Od domaćih su zastupljene rakije od dunje, šljive i kajsije, a u ovom klubu su ponosni i na veliki izbor koktela, a kao i šejkera koji su gostima dostupni.

klub Molokini

Fotografisano u klub Molokini

Nakon ove lude subote sa odličnim izborom gostiju koji će vas veseliti, dođite i sledeće nedelje u klub Molokini jer vas takođe očekaju interesantni i novi izvođači. Svakog dana ovaj klub vam priprema nešto novo i što je podređeno svačijem ukusu. Od tematskih žurki poput Brucošijade, Medicinijade i ostalih, sjajnih bendova, do nastupa poznatih zvezdi narodnjačke scene koje prave vrhunsku atmosferu. Ne zaboravimo i odlične DJ-eve poput Dj Alex Candy, DJ Viipera, DJ Nemanje.

Doživljaj sjajan, lica vedra i nasmejana, s toga u klubu Molokini možete iskusiti noćni provod na najlepši mogući način.

klub Molokini

Fotografisano u klub Molokini

Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u klubu Molokini, možete izvršiti na vrlo jednostavan način odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Jer u Molokiniju počinje erupcija zabave!

 

beogradnocu.com