Kolumne, Nova godina

Pitanja tipa: "Gde ćeš za doček" već se uveliko mogu čuti. Ponuda ima mnogo te se vrlo lako možete opredeliti za ono što vam godi. Međutim, sve pada u vodu ako 31. Decembra nemate sa kim da odete u provod. E, pa varate se. I sami se možete odlično provesti.

shootiranje 5

Pravilo broj jedan. Šankirajte se. Za šankom se često možete odlično provesti jer je ekipa koja voli šank uglavnom manje uštogljena. Društvo ćete naći već posle prvog nazdravljanja. korčagin 3

Ako ste sami došli na doček nemojte očajavati. Sigurno niste jedini, zato osmotrite da li u masi postoji neko ko je usamljen poput vas. Ako postoji pokušajte da stupite u kontakt sa tom osobom.

square 5

Odaberite neko opušteno mesto, idealno bi bilo da to ne bude kafana koju ste posećivali tokom prethodne godine. Dajte šansu novom prostoru i novim ljudima.

industrija bar 2aa

Raspitajte se ko su ljudi koji tamo dolaze. Super bi bilo da su približno vaših godina. I, opustite se. Mnogo je usamljenih ljudi. Iskoristite novogodišnju euforiju kako biste u 2018. Zakoračili u paru. Srećno.

beogradnocu.com