Kućerak, vesti

Nemoguće niske cene.

Kada se pomene prestonički provod petkom i subotom svi pravi boemi definitivno pomisle na kafanu. A oni sa istančanim ukusom, bez sumnje, imaju asocijaciju na popularnu kafanu Kućerak, gde se sa dobrim provodom nikada ne prestaje.

kafana Kućerak - lepe devojke

Fotografisano u Kafana Kućerak

Iz nedelje u nedelju kafana Kućerak oduševljava svoje goste novim idejama, pa tako u petak 28. februara za sve svoje vere posetioce organizuje Noć Žestine, i poziva sve ljubitelje dobrog provoda na najluđu žurku u gradu uz neponovljive cene žestokih pića. Naravno, za muzički deo večeri zadužen je Apollo Bend - Live!

Tu su takođe i standardne pogodnosti, kao što su dve rakije gratis, i to po izboru, za sve pripadnice lepšeg pola koje u kafanu Kućerak dođu do 22 i 30 h, kao i sjajna ponuda kada na 4dl rakije dobijate 1dl gratis. Johnnie Walker, Smirnoff vodka, Ballantines i Tequila biće dostupni za 170 dinara, dok će flaše pomenutih pića iznositi neverovatnih 3900 dinara.

kafana Kućerak - lepe devojke

Fotografisano u Kafana Kućerak

Samo dan kasnije, u subotu 1. marta u kafani Kućerak očekuje vas najbolji način da dočekate mart mesec. Sada već tradicionalna Johnnie Party učiniće da se provedete izvanredno. Johnnie Walker koštaće 170, dok će dlaša Johnnie Walker-a biti 3900 dinara. Ali to nije sve! Uz flašu žestine dobijate i 4 Ultra Energy-ja. I naravno - na 4dl rakije 1dl gratis! Veče će upotpuniti Apollo Bend - Live!

Ne zaboravite da pogledate i našu galeriju jer upravo ona krije dokaze najboljeg provoda u Beogradu, i koja će vam svakako pomoći pri izboru idealnog mesta za vaš provod. Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u kafani Kućerak, stoga i veliki deo naše galerije zauzimaju fotografije iz ovog izuzetnog mesta. Proverite zašto!

kafana Kućerak - par

Fotografisano u Kafana Kućerak

Da ne propustite najbolje prestoničke noći, pobrinućemo se mi! Za sva predstojeća dešavanja u u kafani Kućerak rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja koje vlada za ovu fantastičnu kafanu. Pratite nas i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda, kao i vesti o vodećim prestoničkim mestima za najluđi provod!

 

beogradnocu.com