Vanilla, vesti

Nenad Jovanović u provodu.

Iako ste mislili da je Nenad Jovanović potpuno nestao iz javnog života nakon pesme “Sve za mog anđela” i spota, prevarili ste se. Fotografi portala beogradnocu.com uhvatili su ga u provodu u popularnom prestoničkom klubu Vanilla na nastupu Lexington Band-a.

klub Vanilla

Fotografisano u klub Vanilla

Dok se takmičio u drugoj sezoni „Zvezda Granda”, Nenad Jovanović često se pojavljivao u medijima. Novinarima je posebno bio zanimljiv zbog veze s koleginicom Milicom Todorović, s kojom se zabavljao dve godine. O toj vezi se dosta pisalo, pa je možda i to jedan od razloga zašto se Nenad Jovanović “povukao” iz medija. Nenad na proleće planira da izda novi singl i spot, pa da se tako i vrati u javni život. Kaže da mu ne nedostaju mediji i način života koji je vodio dok sam bio u „Zvezdama Granda”, mada ga od proleća to ponovo čeka. Do tada, svi njegovi fanovi mogu da pronaći u najboljem prestoničkom provodu.

klub Vanilla

Fotografisano u klub Vanilla

klub Vanilla

Fotografisano u klub Vanilla

Obavezno pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u izvanredan provod koji Beograd nudi. Kako se provodio Nenad Jovanović, ali i svi ljubitelji kvalitetne muzike i dobre atmosfere, možete pogledati u našoj galeriji. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Vanilla možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com