Fensi Kafana, vesti

Neponovljiv muzički repertoar u Fensi Kafani.

Fensi Kafana važi za jednu od najpopularnijih u gradu i nesumnjivo postavlja standarde boemskog provoda. Koji god dan da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati jer vas očekuje pravi spektakl. U četvrtak 9. januara u Fensi Kafani nastup će održati velika diva naše estradne scene Vesna Zmijanac, dok će veče upotpuniti šarmantni Dragi Domić i Sanela. Sama imena govore da provod garantovano neće izostati.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Samo dan nakon nastupa ove sjajno uigrane ekipe, koja vam uvek podari veče za pamćenje, u petak 10. januara nastupa atraktivna Jelena Gerbec, u pratni fantastičnog Fensi Benda. Gde god da nastupa, mlada pevačica Jelena Gerbec svojim hitovima “Vreme za nevreme” i “Nek ti bude” odmah napravi fenomenalnu atmosferu, koja ne prestaje do poslednje pesme. Svoju neverovatnu energiju ova harizmatična devojka vrlo lako prenese na svoju publiku, pa je raspoloženje uvek vrhunsko.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Fensi Kafana predstavlja idelno mesto za vaš provod ukoliko ste ljubitelj dobre narodne muzike i žive svirke, a ova dešavanja definitivno ne smete propustiti! Očekuje vas zaista sjajna atmosfera, provod do ranih jutarnjih časova i dosta dobrog raspoloženja. Takođe, kao i uvek u Fensi Kafani, očekujte besprekornu uslugu i pristupačne cene.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u Fensi Kafani fotografišući vaše najinteresantnije momente, tako da u našoj galeriji možete pronaći dokaze o najboljem provodu u gradu koji vas ovde očekuje. Fotografije će vas garantovano inspirisati da kafana Fensi Kafana bude vaš izbor.

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje.

 

beogradnocu.com