vesti

Neponovljive noći u kafani Fenjer.

Kafana Fenjer od početka sezone predstavlja jednu od vodećih prestoničkih kafana. Provod je iz nedelje u nedelju sve bolji, a interesovanje sve veće. Kafana Fenjer garanutje dobar provod, uz puno iznenađenja, kao i promotivne cene pića.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Kafana Fenjer ovog četvrtka nudi vam nezaboravnu noć uz atraktivnu Zvezdu Granda Mirnu Košanin, koja će nastupiti u pratnji fantastičnog Miami Band-a. Pored Mirninog divnog vokala, vaš provod upotpuniće i velika ponuda raznih vrsta rakije, jer je četvrtak dan za Rakijadu.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Samo dan nakon Rakijade, odnosno u petak , u kafani Fenjer očekuje vas promocija najboljeg vina. Ali to nije sve! Pored zadovoljenog čula ukusa, i čulo sluha će vam biti oduševljeno, jer će samoza vas nastupiti sastav Četiri za Groš.

Najbolju atmosferu ove subote takođe možete iskusiti u kafani Fenjer. Vašu Veselu subotu učiniće nezaboravnom Absolut bend, koji uvek napravi pravi spektakl. Za najveseliju devoju, razume se, biće poklona!

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Uostalom, fotografije najbolje svedoče o provodu koji se odvija u kafani Fenjer. U našoj galeriji moći ćete da vidite dokaze najboljeg noćnog provoda, i njome budete inspirisani da veče u na ovom izuzetnom mestu nikako ne propustite. Za sva naredna dešavanja u kafani Fenjer rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com