Kolumne, Razno, vesti

Neprijatne situacije koje možemo da doživimo u klubu.

Neprijatne situacije mogu da budu baš škakljive. Pogotovu, ako se u tom trenutku nalazimo među gomilom drugih ljudi. Verovatno se desilo svima od nas. Kakve su to neprijatne situacije?

1. Kada vidite osobu koja je obučena isto kao vi. Sredili ste se za grad, imate novi outfit, ulazite u klub, kada odjednom vidite osobu koja ima istu haljinu kao vi. Ode vam iluzija da imate jedinstveni stil.

2. Neizbežno ćaskanje. U klubu ste sa svojim prijateljima, pijete, đuskate kad odjednom uočite osobu koju znate iz viđenja. Najradije biste je izbegli, ali već je kasno, uočila vas je i  krenula ka vama. Ne preostaje vam ništa drugo, nego prozborite par reči sa istom i nadate se da će muzika biti toliko glasna da razgovor neće trajati dugo.

3. Zagrljaj, poljubac ili rukovanje? Sreli ste drugara iz škole, koga niste videli dugo, prilazite mu i ne znate kako da ga pozdravite? Da li ćete ga zagrliti, poljubiti ili se samo rukovati? Savet: sa rukovanjem nema greške.

4. Mahanje ka gomili. Uočili ste poznanika sa druge strane kluba i krećete da mu mašete. Međutim, pošto ste daleko, čini se kao da ne mašete samo njemu. Nepoznata osoba to primeti i krene da vam se smeška i uzvraća pozdrav.

5. Kada zaboravite nečije ime. Primetite kolegu sa posla koga znate iz viđenja. On vam prilazi, pozdravljate se i krećete da ga upoznate sa društvom, ali u trenutku ne znate kako se zove.

 

beogradnocu.com