vesti

Nešto miriše na radost.

Ova sipmatična, tačnije “Radosna” kafana, širi dobre vibracije, okupljajući one koji su naviknuti na najbolji provod u gradu. Večeras 07. februara, u oazi Kafanice Radost, čeka vas Boris Čolić i Cool Band !

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Ova ekipa je već veoma poznata svim ljubiteljima dobre pesme i kvalitetne svirke. Boris i Cool Bend učiniće da se provedete izvanredno uz pop i zabavne narodne hitove i da jedva čekate ponovnu posetu Kafanici Radost. Ne propustite ono najbolje što vam Beograd nudi.

Subotom će Kafanicom Radost prostrujati Radosni Tamburaši! Oni uvek naprave izvanrednu atmosferu. Najbolje starogradske numere koje diraju pravo u srce, u fantastičnom izvođenju ovih velikih profesionalaca, predstavljaju pravi recept za uspeh. Pesma i igra sinonim su Kafanice Radost koja bude prepuna svakog vikenda kada se začuje muzika sjajnih bendova i glas njenih vrhunskih pevača.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Kafanica Radost širi sjajnu energiju i samo pozitivne vibracije, i pršti od sjajnog provoda svakog petka bez izuzetka! Ne propustite ovaj petak, već krenite u ritmu radosti.

Kafana Kafanica Radost se ne pamti samo po sjajnom zvuku nego i prema vrhunskoj usluzi i pristupačnim cenama kojima se gosti uvek obraduju.Odličan spoj dobrog ukusa, sjajnih gostiju, odlične atmosfere i vrhunskog provoda glavni su pečat kafane Kafanice Radost koja vas sve čeka i obećava najluđi vikendu gradu.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Fotografi portala beogradnocu.com, koji dobro poznaju noćni provod, prenose vam samo delić atmosfere iz Kafanice Radost i pozivaju vas na zajednički provod na ovom fenomenalnom mestu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti besplatne rezervacije za sva dešavanja u kafani Kafanica Radost, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Rezervišite svoje mesto na vreme, zbog velikog interesovanja.

 

beogradnocu.com