vesti

Nešto protiv bolova u klubu Hill.

Jedno od najvećih imena domaće estradne scene nalazi se na repertoaru najatraktivnijeg prestoničkog kluba. U pitanju je, razume se, klub Hill, a za sve goste sledećeg  četvrtka 6. marta nasupiće neponovljivi Aca Lukas.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Popularni folk pevač Aca Lukas svoje umetničko ime dobio je prema splavu na kome je dugo godina nastupao, a domaću publiku stalno osvaja novim hitovima već godinama. Iako je prvi album snimio sa 26 godina, njegova karijera počela je mnogo ranije, a da ima afiniteta prema muzici spoznao je još u ranom detinjstvu.

Na nastupu Ace Lukasa u klubu Hill moći ćete da uživate u novijim numerama, kao što je “Daleko si”, ali i u njegovim najvećim hitovima poput “Lična karta”, “Bele ruže, “Reci”, “Istina je da te lažem”, “Nisam preživeo”, “Kafana na Balkanu”, “Kuda idu ljudi kao ja”, “Nešto protiv bolova”, “Miris tamjana” i mnoge druge.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Za Acu Lukasa njegovi fanovi u šali kažu da je “svima dužan jetru”, jer je uz njegove pesme očigledno najlepše popiti i zabaviti se. Pripremite se za  sledeći četvrtak, jer vas očekuje sjajana energija i dosta dobrog raspoloženja.

Priliku za zagrevanje, pred veliki nastup Ace Lukasa, imaćete već u petak 28. februara kada u klubu Hill nastupaju Aleksandra Marjanović i Fantastic Bend, ili u subotu 29. februara kada će vaši domaćini biti Daria Stanojević, Aleksa Radenković i Milenium Band.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Fotografije sa proteklih dešavanja u klubu Hill možete pogledati u našoj galeriji, i tako se uveriti u najbolji beogradski noćni provod. Pravi ljubitelji kvalitetne zabave i najbolje narodne muzike zasigurno neće propustiti izvanredno veče uz Acu Lukasa, kao ni ostala najavljena dešavanja.

Rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sve najavljene događaje u klubu Hill. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Pratite nas i prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim mestima beogradskog noćnog provoda.

 

beogradnocu.com