vesti

Neverovatne ponude Semlin Bara.

Semlin Bar, jedinstveno mesto ovakvog tipa u Zemunu, ne prestaje da oduševljava svoje goste. Pored fenomenalne muzike, sjajne atmosfere i uvek dobro raspoloženih gostiju, vašem provodu u Semlin Baru doprinose i mnoge promocije.

Bar Semlin Bar

Fotografisano u Bar Semlin Bar

Iako u Semlin Baru možete provesti vrhunski prestonički izlazak, ovo mesto takođe je idealno za dnevno uživanje. Semlin Bar savršen je da u toku dana napravite kratak predah od brzog prestoničkog načina života i opustite se uz fantastičnu ponudu. Sve kafe i sokovi će u toku novembra biti sniženi za 30% i to sve do 16 časova! Ne razmišljajte o svom novčaniku, već spontano uštedite na dnevnom kafenisanju.

Bar Semlin Bar

Fotografisano u Bar Semlin Bar

U iščekivanju vašeg izlaska, ili dnevnog tračarenja sa najboljim prijateljem, obavezno pogledajte našu galeriju koja skriva najbolji prestonički provod.

Bar Semlin Bar

Fotografisano u Bar Semlin Bar

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i time omogućiti sebi i svojim prijateljima da iskuse modernu stranu Beograda. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com