vesti

Nezaboravna žurka na vodi.

Kada zavirimo u noćni život Beograda često imamo osećaj da se Farma još uvek nije završila. Njeni bivši učesnici su toliko veseli da veoma često krenu u provod tako su i sinoć na splavu Acapulco bili neki ex farmeri, među kojim su se pojedini latili i mikrofona  potpomogli da se atmosfera popne na maksimum. Aleksandra Stojković Džidža, Suzana Perović i  Lepi Mića sinoć su svoje pozitivno raspoloženje nesebično podelili sa svim posetiocima sjajnog splava Acapulco koji je anđeo čuvar beogradskog provoda na vodi, među poznatim licima moglo se videti i lepo lice Goge Sekulić koja je pozitivne vibracije delila i sa kolegama i sa svim prisutnim gostima splava Acapulco.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Večeras u uvek najboljoj noći na splavu Acapulco čekaju vas Marko Žujović, Ivana Bojanović i Dara Milivojević, koji već tradicionalno petkom stvaraju vodeni haos, a uz njihove sjajne glasove i uzavrelu atmosferu koja sve pomera sa mesta čeka vas i specijalna promocija Smirnoffa i Johnnie Walkera. Večeras će na splavu Acapulco biti božanstveno i tu nema druge, sve što Marko Žujović , Ivana Bojanović i Dara Milivojević budu otpevali za vas biće iz srca i onako pravo, kako ste navikli i kako najviše volite, a to splav Acapulco jako dobro zna i uvek se pridržava starog dobrog recepta čiji ukus ga na mestu broj jedan održava godina i to će nesumnjivo i na dalje biti tako.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Splav Acapulco i  Marko Žujović , Ivana Bojanović i Dara Milivojević, večeras neće stati, svaka pesma, svaki takt će vas zvati na još, oni su vas već dobro upoznali i već sa vrata počinjete da se veselite onako iskreno i ne skidate osmeh s lica sve dok ne krenete kući i komadić atmosfere ponese na svom licu da vam bude uvod za sledeći provod na uvek blistavom splavu Acapulco.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Na splavu Acapulco vas čeka sve ono za čim tragate, nesumnjivo najbolji momenti na vodi, rezervišite odličan izlazak putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Spav Acapulco je legenda Beograda, anegdota svih noćnih provoda i mesto po kom mi i te takako volimo da švrljavo, posebno nas privlači vaš večerašnji odlazak tamo, vidimo se!

 

beogradnocu.com