Dragstor Play, vesti

Nezaobilazno mesto - Dragstor Play.

Ako ne znate gde ćete večeras izaći preporučujemo vam da obavezno posetite popularni klub Dragstor PlaySamo za vaše dobro raspoloženje, ovaj klub koji radi svakog petka i subote, čitave nedelje, brine o svojim gošćama. Stoga vam je Dragstor pripremio veče electronike i house muzike uz Dj-a Miloša Starčevića.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Dragstor Play klub sa vama je i u dobru i u zlu, a pogotovu večeras 13. decembra! Zato drage dame i momci, dođite da se dobro zabavite i ne propustite sjajnu žurku. Narednog dana, 14. decembra, Dragstor Play će vam predstaviti Dragstor Veče na njima svojstven način. Spremite se za paklenu atmosferu na Ušću jer, znate šta sledi!

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Po ugledu na svetske klubove, Dragstor Play, pored fantastično uređenog enterijera i vrhunskog dizajna, nudi i besprekornu uslugu. Veliki broj nasmejanih hostesa trude se da svako pronađe svoje mesto i da sve protekne u najboljem redu. Ljubazni domaćini vas redovno sačekaju na ulazu splava, tako da ćete definitivno doživeti i iskusiti fenomenalno i drugačije veče od ostalih.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Odlična zabava koju garantuje odličan spoj Dj-eva, ambijent i društvo. Vrhunska atmosfera, haus setovi gradskih di-džejeva i domaćini Dragstor Play-a čine svaki vikend nezaboravnim za našu prestonicu i klabing.
Ne propustite najbolji provod u vašem omiljenom klubu! Rezervišite vaše mesto na vreme - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Dragstor Play, a u iščekivanju istih pogledajte galeriju sa fotografijama prethodnih dešavanja.

 

beogradnocu.com