Najave, Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Nikola Konte otvara Musicology festival.

Nikola Konte će, u četvrtak, 24. jula, sa svojim bendom otvoriti Musicology festival. Međutim, ovo neće biti jedini put kada će publika Musicology festivala imati priliku da se susretne sa Konteom. Naime, Nikola će publici predstaviti i svoj DJ set na afterpartiju jednog od četiri dana festivala.

Nikola Konte je klasično školovan muzičar, inovator džeza, vođa benda, producent, DJ i gitarista. Poznat je po uvođenju inovativnog stila u esid džez, koji uključuje bosa nova teme, melodije iz italijanskih filmova šezdesetih, slušljive teme i indijsku muziku. U poslednje vreme, on je mnogo više fokusiran na latin džez, na svojim albumima “Other Directions” i “Rituals”. Nedavno je objavio novi album “Free Souls”, koji će posetioci festivala premijerno moći da čuju 24. jula.

unnamed

Podsećamo: Musicology festival se održava od 24. do 27. jula na teniskim terenima Kalemegdana. Osim Nikole Kontea, na festivalu će nastupiti Dirty Loops, Mario Biondi i Keziah Jones, Vasil Hadžimanov bend i MaraQYa, a uskoro će biti poznate i ostale zvezde iz zemlje i regiona.

Izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com