Stefan Braun, vesti

Nikolija Jovanović: Atraktivna i humana.

Klub Stefan Braun nudi najbolji provod u Beogradu o kome svedoče izuzetno posećena dešavanja u ovom klubu. Stefan Braun je svakako omiljeno mesto poznatih, pa su na jučerašnjoj humanitarnoj žurci fotografi portala beogradnocu.com “uhvatili” i Nikoliju Jovanović, ćerku poznate pevačice Vesne Zmijanac.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Nikolija, koja je nedavno predstavila svoj novi spot u kojem je u polunagom izdanju u zagrljaju Milana Stankovića, nesumnjivo se dobro provodila u klubu Stefan Braun, a vidno joj je prijalo što su u pitanju humanitarni razlozi. Nikolija je primetno bila oduševljena, kao i muški deo gostiju kluba Stefan Braun.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Pored Nikolije humanitarno veče su posetile i druge brojne VIP ličnosti. Zašto je klub Stefan Braun omiljeno mesto poznatih, proverite sami. Idelna prilika za to je utorak 3. decembar kada će za vaš najluđi provod biti zadužen sastav Beat Street. Ne propustite Deasel veče ovog utorka, jer vas definitivno očekuje pravi spektakl.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Zbog velikog interesovanja rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Mr. Stefan Braun, a u iščekivanju istih pogledajte galeriju sa fotografijama prethodnih dešavanja. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com