Freestyler, Poznati, vesti

Nikolija u seksi izdanju.

Među mnogim poznatim ličnostima sinoć se na splavu Freestyler našla i Nikolija Jovanović, ćerka pevačice Vesne Zmijanac.

nikolija free1

Fotografisano na Splav Freestyler

Mlada pevačica je redovan gost na svim gradskim žurkama, pa se tako pridružila i humanitarnoj žurki na Freestyleru. S obzirom da je i Nikolijina koleginica Ana Nikolić, sa kojom je snimila pesmu "Milion dolara" takođe bila prisutna na splavu, valjalo je da zajedno budu u društvu. Mlada umetnica je izgledala besprekorno, iako nismo navikli da je vidimo u ovakvom izdanju.

free

Fotografisano na Splav Freestyler

Ono što je zanimljivo jeste da, iako njena majka Vesna Zmijanac koja ima dugogodišnju pevačku karijeru vredno radi na svojim nastupima, Nikolija je ipak traženija umetnica. Pogledajte u našoj galeriji fotografija, kako je sinoć izgledala Nikolija za kojom su se svi muškarci okretali.

freest nikolija

Fotografisano na Splav Freestyler

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com