Bašta kod Juge, vesti

Nina Badrić u Bašti kod Juge!

Hrvatska lepotica Nina Badrić nastupiće u sredu, 28. avgusta, u Bašti kod Juge. Nina je nedavno objavila i novi singl pod nazivom "Čežnja" koji je odmah postao popularan među njenim fanovima.

Prelepa Zagrepčanka je na meti tabloida koji pišu o njenoj novoj ljubavi. Iako niko nije potvrdio da je u vezi sa glumcem Jankom Popovićem Volarevićem, Nina je prilično tajanstvena, ali nije demantovala tu vest.

Na sreću njene publike u Srbiji, Nina će puna pozitivne energije nastupiti u Bašti kod Juge, koja je ovog leta jedno od napopularnijih mesta u gradu. Nina je najavila odličan provod sličan onom koji je doživela publika u Areni. Vlasnica sedam albuma sa kojih se pesme i dalje slušaju na radiju, često zaplače uz pesmu "Nebo" koju je pevala na Evroviziji.

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

"Nebo" ali i mnoge druge pesme poput "Takve kao ti", "Ti si mene", "Ja za ljubav neću moliti" moći ćete da slušate u sredu 28. avgusta ako rezervišete svoje mesto na vreme. To možete da učinite jednim klikom na sajtu beogradnocu.com ili putem Call Centra 063 33 33 44.

Uživaćete u prelepom ambijentu Bašte kod Juge, a očekuje vas i neverovatno veče uz prelepe balade po kojima je Nina Badrić poznata. Pogledajte kako su se provodili Beograđani proteklih nedelja u Bašti kod Juge i naslutite kakav vas provod očekuje krajem avgusta.

 

beogradnocu.com