vesti

Niske cene i darovi u kafani Fenjer.

Kafana Fenjer, pored toga što nudi fenomenalan muzički program i neponovljivu atmosferu, svoje goste i daruje. Ovog vikenda, očekuje vas izvanredan provod, sjajne promocije pića, i dosta iznenađenja.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

U petak 10. januara, u kafani Fenjer možete se provoditi do ranih jutarnjih časova uz fenomenalnog Martina Ajdarevića i Fenjer Bend. Ovaj izuzetan muzički tandem pobrinuće se za vaše maksimalno uživanje, kome će takođe doprineti niske cene pića!

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Naime, tokom vikenda u kafani Fenjer ne propustite akciju kada će Flaša viskija koštati samo 3.990,00 dinara. Naravno, Fenjer je i dalje svako veče u potrazi za najveselijom devojkom u kafani, kojoj sledi poklon u salonu lepote. Celokupni tretman, manikir, šišanje, feniranje i sve ono što je potrebno za negu jedne dame. Himna kafane za društvo pobednice i još po nešto što vam nećemo otkriti. Dođite u kafanu Fenjer i uverite se šta to ona nudi da joj se ljudi opet iznova vraćaju.

Ukoliko propustite provod uz Martina Ajdarevića i Fenjer Bend ovog petka, u subotu vas na istom mestu čeka Absolute Bend koji će biti zadužen za vaš nezaboravan provod.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Ne propustite provod i darove koje nudi kafana Fenjer, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji kafanski provod.

 

beogradnocu.com