Ona Moja, vesti

Ništa od noći bez One Moje.

Popularna prestonička kafana Ona Moja ima mnoštvo vernih gostiju koji nijedan svoj izlazak ne mogu zamisliti upravo bez nje. Da bi svojim gostima pružila maksimalno dobar provod i da bi posetioci kafane sa različitim žanrovskim usmerenjima mogli da uživaju, kafana Ona Moja pruža jedinstven provod za ljude različitih profila.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Naime, u utorak 14. januara u kafani Ona Moja nastupiće folk pevač Marko Bulat, koga zovu i kraljem splavova, dok će samo dan nakon njega, u sredu 15. januara nastupiti najveća beogradska senzacija klupske pop muzike – Oliver Stoiljković. Nema sumnje da će i utorak i sreda biti dani za pamćenje i da će provod biti na vrhunskom svetskom nivou, pa je na vama samo da odlučite koji muzički repertoar preferirate. Marko Bulat će nesumnjivo celu kafanu držati na nogama i napraviti pravu meraklijsku atmosferu. Boemi će uživati svim svojim čulima do ranih jutarnjih časova uz hitove kao što su “180 stepeni”, “Eno dole u kafani”, “Dan za Dan”, “Što si došla u kafanu” i mnoge druge.

Samo dan nakon nastupa Marka Bulata očekuje vas potpuno drugačiji koncept večeri, ali ništa manje spektakularan provod. Oliver Stoiljković učiniće da na potpuno drugačiji način doživite kafanu i sve ono što Ona Moja nudi. Uživaćete u najvećim pop hitovima, kao i u Oliverovim autorskim numerama, a fantastičan provod neće izostati.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Da biste se uverili u sjajnu atmosferu koju kafana Ona Moja nudi, posetite našu galeriju fotografija koja če vas garantovano inspirisati da Ona Moja bude deo vašeg izlaska. U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Ona Moja, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod prestonice u pitanju.

 

beogradnocu.com