Vanilla, vesti

Noćne čari Beograda.

Klub Vanilla je fuzija fantastičnog osvetljenja, fenomenalne muzike i osmeha koji u ovom klubu gostima ne silazi sa lica. Klub Vanilla je zaista jedno fantastično mesto koje će vas "primorati" da zavolite i na pravi način shvatite i doživite sve noćne čari Beograda, a verujte, nije ih malo.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Klub Vanilla je nosilac više neponovljivo dobrih parametara, izlazak na ovo mesto nije samo čašica dobrog provoda, po koja pesma i odlazak kući. Večeras u ovom klubu nastupa Oliver Tvist Bend, koji oseća sve lepe emocije koje želte da podelite sa raspevanim i čarobnim klubom Vanilla.

Klub Vanilla će vas večeras ugostiti baš u duhu Dana zaljubljenih, podeliće sa vama neke lepe i dragocene trenutke koji će vaš noćni život pretvoriti u jednu bajku, čija će Pepeljuga večeras biti svaka zaljubljena devojka koja se odluči da se uz Oliver Tvist Bend proveseli baš u sjajnom klubu Vanilla, boljem od onih najboljih u gradu. Klub Vanilla je pravo elitno mesto i to bez uvijanja, ovde je sve osmišljeno sa takvom lepotom, preciznošću i dozom vrhunskog profesionalizma koji vas osvaja zauvek.

klub Vanilla

 Fotografisano u Klub Vanilla

Sutra u najatraktivnijem klubu u gradu nastupaju Nenad Jovanović i Nađa, vrlo zgodan tandem koji žari i pali noćnim životom Beograda. Klub Vanilla je idealan pokušaj da ceo svoj život pretočite u veselje, u ovom klubu ćete doživeti scene iz svog omiljenog filma i nauživati se kako malo ko ima prilike jer u klubu Vanilla, najpoznatijem klubu u gradu, sve je zaista fantastično.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Klub Vanilla je svojevrsni hedonistički bum koji ćete zavoleti na prvi susret. Sve u vezi ovog kluba je toliko dobro, da je zbog njega noćni provod u Beogradu dobio jednu sasvim drugačiju konotaciju i u noćne sate namamio je i one koji bi umesto đuskanja radije sedeli kući. Besplatnu rezervaciju za provod u najboljem klubu u gradu možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Mi spadamo u one što ukus vanile obožavaju, zato je naš izbor za noćni provod, kao i izbor svih sladokusaca, uvek i zauvek neprezaviđeni klub Vanilla.

 

beogradnocu.com