vesti

Nova dimenzija vašeg provoda.

Ne propustite priliku da doživite jedinstveno iskustvo, i provedete se kao nikada do sada. Ne čekajte više ni sekund, već dozvolite sebi da osetite potpuno novu dimenziju prestoničkog kafanskog provoda. Posetite kafanu Bimbo Pub!

kafana Bimbo Pub

Fotografisano u Kafana Bimbo Pub

U kafani Bimbo Pub provešćete se spektakularno, i to uz veoma pristupačne cene, ljubazno osoblje, i vrhunsku uslugu. Pored svih pogodnosti koje vam ovo mesto nudi, očekuje vas i neponovljivi muzički repertoar i sjajni izvođači, koji će vas ostaviti bez daha.

kafana Bimbo Pub

Fotografisano u Kafana Bimbo Pub

Petak 14. mart obeležiće izvanredan nastup Petra Milosavljevića i divne Anđele Petrić, dok vas samo dan kasnije, u subotu 15. marta očekuje izvanredni i neponovljivi Miloš Kablar. Ova imena dovoljan su znak da provod u kafani Bimbo Pub ne smete propustiti. Do ranih jutarnjih časova atmosfera će biti vrela, a nakon poslednje pesme, uvek će se tražiti bar još jedna. Provedite se i vi u omiljenoj kafani najlepših Beograđanki.

Pravi hedonisti se rado provode u kafani Bimbo Pub jer je atmosfera zaista opuštena, a enterijer podređen vašem maksimalnom uživanju. Prepustite se i vi svim čarima Beograda i priuštite sebi onakve momente kakve zaslužujete.

kafana Bimbo Pub

Fotografisano u Kafana Bimbo Pub

beogradnocu.com brine o vašem provodu. Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Bimbo Pub, koja će nesumnjivo postati vaše omiljeno mesto čim je posetite. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Bimbo Pub bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com